Termeni si Condiții

TERMENI SI CONDITII

Bine aţi venit pe site-ul www.oneskishool.ro. Vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor şi condiţiilor de utilizare, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la aceştia şi reprezintă întreaga înţelegere (contractul) dintre părţi.

SC TCC ONE SKI SRL, denumită generic în cele ce urmeaza şi ONE SKI, în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.oneskishool.ro îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul acestui website, precum şi Politica de confidenţialitate şi Termenii şi condiţiile de utilizare, fără niciun fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care aţi agreat să le respectaţi.

Aplicabilitate

Termenii şi condiţiile prezentate sunt valabile şi se aplică pentru toate paginile din domeniul oneskischool.ro şi pentru care ONE SKI are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste pagini (aşa cum există ele în prezent sau vor fi ulterior implementate) precum şi website-ul www.oneskishool.ro vor fi denumite generic, în mod individual sau colectiv Site în cele ce urmează.
În cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denotă genul masculin includ femininul, şi cuvintele care denotă genul feminin includ masculinul.

Licenţe de utilizare

ONE SKI vă acordă o licenţă limitată pentru a accesa/vizita Site-ul, fără posibilitatea de a-l modifica în lipsa unui acord din partea ONE SKI. Această licenţă nu include:


  • revânzarea sau utilizarea în scopuri comerciale a informaţiilor prezentate pe Site, fără acordul ONE SKI;
  • download-ul sau copierea informaţiilor legate de conturi utilizator;
  • utilizarea tehnicilor tip data mining, roboţilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea şi analiza datelor.

ONE SKI vă acordă o licenţă limitată, revocabilă şi ne-exclusivă de a vă crea un hyperlink către pagina home a Site-ului atâta vreme cât acest link nu descrie ONE SKI sau un partener/afiliat al acestuia de o manieră falsă, greşită sau jignitoare. Licenţa acordată nu vă permite utilizarea în cadrul acestui hyperlink a marcii ONE SKI fără acordul prealabil scris al ONE SKI.

Conţinutul Site-ului, integral şi/sau parţial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, vizitat sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al ONE SKI.

Mărci

Domeniul promo-events.ro este deţinut de către ONE SKI. Utilizarea acestui domeniu, în forma directă sau “ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă a ONE SKI este interzisă şi se pedepseşte conform legii. Utilizarea neautorizată a acestora revocă imediat licenţele acordate de catre ONE SKI, conform cu cele de mai sus.

Condiţii de utilizare. Garanţii.

Site-ul este furnizat de către ONE SKI pe o bază “aşa cum este” şi “atât cât este disponibil” . ONE SKI nu garantează că Site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la oneskischool.ro sunt fără viruşi sau alte componente informatice cu caracter potenţial dăunător. Utilizatorul foloseşte Site-ul pe riscul propriu, ONE SKI fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe Site. ONE SKI nu este răspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. ONE SKI nu acordă niciun fel de garanţie pentru conţinutul şi utilizarea acestui Site. Informaţiile publicate corespund realităţii la momentul înscrierii lor pe Site sau al actualizării diverselor pagini ale Site-ului. ONE SKI nu este raspunzatoare pentru eventualele probleme de compatibilitate ce pot sa apara intre limbajul de programare folosit in realizarea site-ului si browser-ul web folosit de catre vizitator in momentul aparitiei erorii.

Newsletter (buletin de stiri)

Prin crearea unui cont de utilizator pe site-ul www.oneskishool.ro sau prin abonarea la newsletter-ul ONE SKI folosind unul din formularele existente pe website-ul www.oneskishool.ro, sunteti de acord cu inscrierea adresei dumneavoastra de e-mail in baza de date ONE SKI, pentru comunicari de natura comerciala ulterioare. Colectarea datelor de tip e-mail se fac numai conform cu Politica de Confidentialitate ONE SKI, avand in orice moment posibilitatea de a solicita, in mod gratuit, excluderea adresei dumneavoastra de e-mail din baza de date ONE SKI destinata comunicarilor comerciale.

Aplicarea reducerilor de pret promotionale

Reducerile de pret promotionale afisate pe site sau acordate sub forma de coduri sau vouchere, nu se pot cumula sub nicio forma. Toate reducerile pot fi folosite doar individual, cate una singura per comanda plasata.

Securitate

Dacă utilizaţi Site-ul sunteţi răspunzător pentru asigurarea confidenţialităţii datelor privitoare la contul dumneavoastră de acces, cum ar fi numele de utilizator şi parola şi sunteţi de acord să vă asumati întreaga responsabilitate pentru activităţile/acţiunile desfăşurate pe Site cu contul şi parola dumneavoastră. În cazul în care suspectaţi că, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastră, confidenţialitatea acestor date de acces a fost compromisă, veţi notifica imediat ONE SKI pentru a bloca accesul la cont şi a vă genera cât mai rapid o nouă parolă.

Efectuarea de operaţiuni neautorizate asupra acestui site şi tentativa de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informaţii în vederea comercializării lor, blocarea accesului, şamd, vor fi pedepsite conform legii.

Comunicări

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observaţii cu privire la conţinutul şi structura Site-ului, respectiv pot adresa întrebări atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimator, care să afecteze viaţa privată, drepturile de proprietate intelectuală, ale ONE SKI sau ale unor terţe părţi, şi care nu conţin viruşi, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanţ, mailinguri de masă, sau orice altă formă de spam. Nu puteţi folosi o adresă de e-mail falsă sau să impersonaţi o altă persoană sau entitate. ONE SKI îşi rezervă dreptul, dar nu şi obligaţia, de a îndepărta sau edita o astfel de informaţie transmisă.

Prin trimiterea unei astfel de informaţii, dacă nu este altfel specificat, acordaţi ONE SKI şi partenerilor/afiliaţilor săi licenţa/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil şi sub-licenţiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afişa pe orice fel de medii, în toată lumea. Acordaţi dreptul ONE SKI şi partenerilor/afiliaţilor săi de a utiliza numele pe care l-ati trimis în conjuncţie cu informaţia, dacă aceştia vor decide astfel. Declaraţi şi garantaţi că deţineţi sau controlaţi toate drepturile cu privire la informaţiile transmise, că acestea sunt corecte şi că utilizarea acestora nu intră în contradicţie cu Termenii şi condiţiile de utilizare, că nu vor cauza daune către o terţă parte şi că veţi despăgubi integral ONE SKI sau partenerii/afiliaţii săi pentru toate cererile rezultate din informaţia astfel transmisă.

Cookie-uri

Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

Drepturi de proprietate intelectuală

ONE SKI respectă drepturile intelectuale ale altora. În situaţia în care consideraţi că munca dumneavoastră a fost copiată de o manieră care să încalce dreptul de proprietate intelectuală, vă rugăm adresaţi ONE SKI o notificare care să cuprindă:


  • semnatura fizică sau electronică a persoanei autorizate să reprezinte pe posesorul dreptului de proprietate;
  • o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciaţi că au fost încălcate;
  • o indicare a locaţiei pe Site unde apreciaţi că aceste drepturi au fost încălcate;
  • adresa, numărul de telefon şi adresa e-mail a dumneavoastră;
  • o declaraţie pe proprie răspundere conform căreia sunteţi convins că utilizarea în dispută nu a fost autorizată de deţinătorul drepturilor, ale împuternicitului sau ale legii;
  • o declaraţie notarială pe proprie răspundere conform căreia acţionati cu bună credinţă, că notificarea este completă şi corectă şi că sunteţi deţinătorul drepturilor sau acţionaţi în numele său.

Politica de confidenţialitate

Vă rugăm să accesati şi secţiunea Confidentialitate care se aplică de asemenea accesului/vizitei dumneavoastră pe Site.

TABARA


In momentul înscrierii la tabara sunteti de acord cu :
– avansul achitat pentru rezervarea locului in tabara nu se returneaza in caz de renuntare la participare
– in cazul in care diferenta ramasa de achitat din contravaloarea taberei nu se achita cu pana la 12 zile inainte de inceperea taberei, se considera renuntare la participare, atragand dupa sine nerestituirea avansului
– aducere și preluarea copilului / copiiilor in tabara !
– va supuneți condițiilor impuse de organizator
– cazarea comunicată prin orice mijloace !
– meniul pentru mese, dacă este cerut !
– in cazul taberelor de ski și snowboard numărul instructorilor pentru grup este de 1 instructor la 10 copiii/adulti ( in cazul in care considera organizatorul poate sa suplinească numărul instructorilor )
– migrarea unor elevi de la o grupa la alta in funcție de gradul de pregatire a acestora fiind decizia instructorului și a coordonatorului de tabara desemnat!
– modificarea prețului pentru tabăra dacă condițiile meteo o impun sau necesita costuri in plus pentru organizator !
– închirierea de echipament de la organizator și pretul cerut de acesta!
– postarea de poze din cadrul taberei pe rețele de socializare ( Facebook și Instagram) atât poze cât și video!
– reclamațiile se iau inconsiderare decât cele scrise nu cele verbale!
– orice reclamație trebuie scrisă și trimisa la adresa de mail contact@oneskischool.ro din ziua in care a avut loc neregula!
– reclamațiile ulterioare nu se iau in considerare ! Se înțelege acceptarea situației !
– excludere din tabăra in cazul in care nu se respecta buna purtare a participanților ! Decizia poate fi luata de organizator si coordonatorul taberei!
– excludere din tabăra poate surveni și la dorința organizatorului din orice motiv și returnarea banilor către participant care a fost achitata!
– excluderea se poate face instant și nu necesita un avertisment din partea organizatorului !
– plata taberei se face cu achitarea unui avans in contul desemnat de către organizator iar diferența venirea in tabăra !
– factura pentru serviciile prestate de către organizator se trimite prin posta sau personal la plecarea din tabăra! Decizia aparține organizatorului !
– modificarea programului stabilit ulterior se poate modifica de către organizator sau coordonatorul tabere in funcție de participanți și condițiile meteo!
– modificarea programului se poate face instant fara anunțarea participanților la tabăra sau a tutorele acestora !
– nereturnarea avansului in cazul anulării taberei din motive neimputabile organizatorului.
– informațiile legate de tabăra vor fi trimise pe mailul comunicat in formularul de înscriere de către dumneavoastră sau pe reteaua de socializare indicată de coordonatorul taberei.
– interacționarea părinților in cadrul taberei este permisă doar cu acordul coordonatorului! Cererea de permisiune sa face in scris pe emailul organizatorului !

Legislaţie

Politica de confidenţialitate se supune legislaţiei române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamaţiei la sediul ONE SKI. În cazul în care nu se poate ajunge la o întelegere în termenul precizat anterior, litigiul va fi supus rezolvării instanţei judecătoreşti competente.

Contact

SC TCC ONE SKI SRL
Adresa Sediu Social: România, Str. Bailor Nr. 10, Brasov
Tel: +40 728 064 266
Email: contact@oneskischool.ro

RC: J08/3086/2022; C.U.I.: 47269480;

Ultima actualizare: 10 decembrie 2022

 

ro_RORomână